logo
Főoldal -> A település -> XXVII. Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó -> IDŐSEK NAPI RENDEZVÉNY

IDŐSEK NAPI RENDEZVÉNY

Csíkrákos Község Önkormányzata és a Bogátalji Mozgalom egyesület közös szervezésben került sor az az idősek tiszteletére szervezett ünnepségre.
Az ünnepség szentmisével kezdődött, majd a meghívottak és a közösség tagjai átvonultak a göröcsfalvi kultúrotthonba, ahol egy diszebéddel összekötött ünnepi műsoron vehettek részt. Itt Császár Attila polgármester és Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke köszöntötte őket. A meleg szavak és jókívánságok a közösség megbecsülését és tiszteletét fejezték ki az idősek iránt.
A program során a Csíkmadarasi Népi Zenekar és a Gerendely Férfikórus a hagyományos erdélyi zene és énekek közvetítésével hozták közelebb a kultúrát az idősekhez. Emellett Stan Angyal és Csutak Ágota verssel emelték a műsor színvonalát.
Az esemény sikeréhez hozzájárult Szőcs Anna tantőnő, aki magas színvonalon és tartalmasan konferálta az eseményt, így segítve a program zökkenőmentes lebonyolítását. Köszönet a Bogátalji Mozgalom egyesület tagjainak és a csíkrákosi polgármesteri hivatal munkatársainak, akik kiemelkedő munkát végeztek a rendezvény lebonyolításában, biztosítva, hogy az idősek méltó és emlékezetes ünnepet élhessenek át.
Az esemény egy szép példa volt a közösségi összefogásra és a tiszteletnyilvánításra, valamint az idősek kulturális és társadalmi életben való részvételének fontosságára.
A rendezvényt Hargita Megye Tanácsa és Csíkrákos Község Önkormányzata támogatta
Vissza
Eseménynaptár
Hírek

Csíkrákos választási körzet választási irodájának programja

2024. április 16. Tovább ►

Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó

2024. április 04. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím:

 
arrow